Afstuderen aan de NAU

29 juni 2019 studeer ik samen met 10 andere beginnende kunstenaars af aan de Nieuwe Academie Utrecht (NAU). Ik heb in de afgelopen 5 jaar een eigen stijl ontwikkeld, ontdekt waarom het werken zo belangrijk voor me is, geleerd kritisch te kijken, me al werkend te gedragen als een onderzoeker. En mijn rechter hersenhelft het werk te laten doen.

Ik ben trots op mijn kunstwerk, en weet wat mijn volgende stap is. Ik wil meer en liefst beter, en blijf aan het werk! Je kunt me volgen op deze website.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s